Auto in brand gestoken Klapwijkseweg | Regio15.nl

Auto in brand gestoken Klapwijkseweg

Autobrand Klapwijkseweg-14t-Autobrand Klapwijkseweg-5Pijnacker - Onbekenden hebben vannacht op de Klapwijkseweg een auto in brand gestoken, waarschijnlijk nadat deze voor criminele activiteiten was gebruikt.


De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar informatiecentrum Keijzershof.

Zij kregen even na één uur een melding van een autobrand van een man die zijn hond uitliet. De man zag de brand vanaf zijn woning in Keijzershof. Bij aankomst van de brandweer dreigde het vuur al over te slaan op het informatiecentrum. Door het gebouw met water af te schermen bleef de schade beperkt.

De auto is vermoedelijk gebruikt door criminelen en vervolgens achter het gebouw in brand gestoken. De kentekenplaten waren van het voertuig verwijderd. De politie heeft de zaak in onderzoek. Een politiekraan heeft het autowrak naar het politiebureau Zichtenburg in Den Haag gebracht.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze brandstichting of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto's: Jonathan de Bruin en Hans Groenewegen
w-Autobrand Klapwijkseweg-2

w-DSC 3770

w-Autobrand Klapwijkseweg-4

w-Autobrand Klapwijkseweg-7

w-Autobrand Klapwijkseweg-9

w-Autobrand Klapwijkseweg-12

w-DSC 3802

w-Autobrand Klapwijkseweg-15

w-Autobrand Klapwijkseweg-16

w-Autobrand Klapwijkseweg-19

w-Autobrand Klapwijkseweg-23

w-Autobrand Klapwijkseweg-24