Vrouw gewond bij sprong uit woning | Regio15.nl

Vrouw gewond bij sprong uit woning

JohCamphuijsKop SBF 6077t-JohCamphuijs SBF 6090Den Haag - Vanavond is een 22-jarige vrouw zwaar gewond geraakt na een sprong uit een raam aan de Johannes Camphuijsstraat.


Omstreeks kwart voor elf werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd voor een vrouw die in de Johannes Camphuijsstraat vanaf de tweede etage uit het raam van een portiekwoning was gesprongen.

Een getuige zag het gebeuren en belde direct 112, waarna de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De inzet van de traumahelikopter bleek na aankomst van de eerste ambulance niet nodig en is toen geannuleerd. De vrouw is op een wervelplank gefixeerd en vervolgens per ambulance onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens de hulpverlening werd door de massaal aanwezige politie een onderzoek ingesteld, waarbij meerdere getuigen werden gehoord. In de betreffende woning bleek zich volgens getuigen al de hele avond een flinke ruzie af te spelen, waarna de vrouw uit het raam is geduwd of gesprongen.

De politie hield drie personen aan, Hagenaars van 27, 54 en 57 jaar, die tijdens het incident in de woning aanwezig waren. Hun betrokkenheid bij het incident word door de recherche onderzocht.

Bureau Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen en de sporen van het incident vast te leggen.

De recherche van politiebureau Overbosch is op zoek naar getuigen. Heeft u donderdagavond 3 juli rond 22.40 uur iets gezien wat de politie kan helpen om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van de val. Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen. Belt u dan met de recherche van politiebureau Overbosch op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-JohCamphuijs SBF 6077

w-JohCamphuijs SBF 6080

w-JohCamphuijs SBF 6090

w-JohCamphuijs SBF 6103

w-JohCamphuijs SBF 6108

w-JohCamphuijs SBF 6112

w-JohCamphuijs SBF 6125

w-JohCamphuijs SBF 6132