Automobilist beroofd Burg. Caan van Necklaan | Regio15.nl

Automobilist beroofd Burg. Caan van Necklaan

CvNeckKop SBF 6207t-CvNeck SBF 6213 Leidschendam - Een 27-jarige Hagenaar is zondagmorgen omstreeks half vier in zijn auto op de Burgemeester Caan van Necklaan door 2 personen beroofd van zijn tas.


De beroving vond plaats op straat, waarbij de bestuurder van de personenauto enkele rake klappen kreeg van de daders. Bij een vluchtpoging is een van de daders aan de auto blijven hangen, waarna de automobilist wegreed in de richting van de Burgemeester Roeringlaan.

Vlak voor de Burgemeester Roeringlaan trok de dader aan het stuur van de auto, waarna deze tegen twee geparkeerde voertuigen aan botste. De daders zijn hierna in onbekende richting gevlucht.

Agenten hebben ter plaatse onderzoek verricht naar het incident en hebben daarbij de hulp ingeschakeld van de Verkeerspolitie. Enkele getuigen zijn ter plaatse gehoord en het slachtoffer is overgebracht naar het politiebureau om aangifte te doen.

Twee auto's raakten door het ongeval zwaar beschadigd. De auto van het slachtoffer is door de politie in beslag genomen en overgebracht naar politiebureau Zichtenburg voor nader sporenonderzoek.

- De politie laat in de loop van de dag weten dat er nog veel onduidelijk is over het incident. De verklaringen van getuigen en het slachtoffer zijn dermate uiteenlopend dat nader onderzoek noodzakelijk is. Politie gaat betrokkenen en getuigen nader horen en onderzoeken of er camerabeelden aanwezig zijn rond de plaats waar de aanrijding plaatsvond.

Politie Leidschendam-Voorburg vraagt via haar Facebookpagina om informatie over dit incident door te geven via 0900-8844 (of anoniem op 0800-7000).

Video: Danny Botman


Foto's: Sander Paardekooper

w-CvNeck SBF 6200

w-CvNeck SBF 6203

w-CvNeck SBF 6206

w-CvNeck SBF 6207

w-CvNeck SBF 6213

w-CvNeck SBF 6215

w-CvNeck SBF 6218