Aanhouding na bedreiging met mes op de A4 | Regio15.nl

Aanhouding na bedreiging met mes op de A4

KOP 2237t-IMG 2250Rijswijk - De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden na een korte achtervolging over de A4 en door Rijswijk.


Een getuige informeerde de meldkamer van de politie dat een persoon in een Volkswagen Golf op de A4 richting Rijswijk de inzittende van een ander voertuig met een mes had bedreigd. De meldkamer besloot direct in te grijpen en er werden meerdere politievoertuigen op het incident afgestuurd.

Continue werd de politie op de hoogte gehouden van de locatie van de verdachte, waarop de man klem werd gereden door de politie en de persoon die hij had belaagd. De 56-jarige man werd direct aangehouden. De auto van de man is onderzocht op de aanwezigheid van het mes waarover was gesproken en eventuele andere wapens. Het aangetroffen mes is in beslag genomen

Nadat het onderzoek ter plaatse klaar was, is de verdachte overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer heeft een getuigenverklaring afgelegd. Hierna heeft de politie het voertuig van de verdachte man meegenomen. De reden van de bedreiging is nog onbekend.

Video en foto's: Dejan Jeremic en Nick van Mourik

w-IMG 2237

w-DSC 0002

w-IMG 2240

w-IMG 2244

w-IMG 2246

w-IMG 2248

w-DSC 0009