Vrouw gewond bij steekincident Wesselsstraat | Regio15.nl

Vrouw gewond bij steekincident Wesselsstraat

WesselKop SBF 3654t-SBF 3675Den Haag - Bij een steekincident in de Wesselsstraat, in de Haagse Schilderswijk, is aan het einde van de middag een 33-jarige vrouw gewond geraakt.

De steekpartij vond om even over half zes plaats in of bij een portiekwoning in die straat. De toedracht tot de steekpartij is nog onduidelijk.

Gewaarschuwd ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd, waarna zij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie heeft in het portiek één mannelijke verdachte van 64-jaar aangehouden; deze is afgevoerd naar het nabijgelegen politiebureau. Het is niet bekend in welke relatie deze man tot het slachtoffer staat. Hij bleek na onderzoek niet schuldig te zijn geweest aan het steekincident.

De politie heeft een ruime afzetting gemaakt; hierdoor moest een nabijgelegen filiaal van supermarkt Lidl noodgedwongen sluiten. Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing hebben onderzoek ter plaatse gedaan.

Update: de politie is op zoek naar een ongeveer 30-jarige Hindoestaanse vrouw die verantwoordelijk zou zijn voor het steken. Zij luistert naar de naam 'Sharona'. Lees hier het persbericht van de politie met het signalement van de verdachte van de steekpartij, en het tweede persbericht met een foto.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-SBF 3647

w-Wesselstraat SBF 3654

w-SBF 3659

w-Wesselstraat IMG 1694

w-Wesselstraat SBF 3666

w-Wesselstraat SBF 3673

w-SBF 3675