'Met de deur in huis' op visite | Regio15.nl

'Met de deur in huis' op visite

KOP 2684t-IMG 2686Den Haag - Een vrouw zal zich een bezoekje aan haar kennissen op de Kopenhagenweg in het Wateringse Veld nog lang herinneren...


Toen zij vanmiddag bij de kennissen was aangekomen, zag zij een vrij parkeerplekje, vlak voor de deur. Dit plekje werd direct benut, maar om nog onduidelijke reden ging het fout; in plaats van tot stilstand te komen in het vak, reed de vrouw pardoes tegen de gevel van de woning voor haar.

Als gevolg hiervan zijn de deur en een deel van de houten beplating vernield.

Brandweer, politie en ambulance zijn ter plaatse geweest in verband met het ongeval. De vrouw is nagekeken in de ambulance, terwijl brandweerlieden de woning onderzochten op mogelijk instortingsgevaar. Na onderzoek van de vrouw bleek een bezoekje aan het ziekenhuis niet nodig, en de brandweer kwam tot de conclusie dat het ongeval geen direct (instort)gevaar als gevolg had. Zowel brandweer als ambulancedienst zijn hierop retour naar de kazerne gegaan.

Een aannemer is op verzoek ter plaatse gekomen om de situatie te beschouwen en direct reparaties te kunnen uitvoeren. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig uit de gevel getrokken en afgevoerd. Het voertuig is total-loss.

Het is onbekend of het bezoekje aan de kennissen uiteindelijk nog is doorgegaan. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 2684

w-IMG 2686

w-IMG 2688

w-IMG 2692

w-IMG 2694

w-IMG 2697

w-IMG 2700

w-IMG 2701