Auto in de sloot aan de Madeweg | Regio15.nl

Auto in de sloot aan de Madeweg

KOP 4943t-IMG 4961Monster - Rond kwart over één vannacht is door nog onbekende oorzaak een voertuig te water geraakt, nabij zwembad De Boetzelaer.


Omstanders die getuigen waren van het ongeval belden 112. De twee inzittenden van het voertuig wisten zichzelf al snel in veiligheid te brengen, maar de twee honden in de auto konden niet op eigen kracht het voertuig verlaten. Politie, ambulance en brandweer spoedden zich naar de lokatie van het ongeval.

De bestuurster van de zwarte auto is op de wervelplank gefixeerd en in de ambulance verzorgd. De bijrijder heeft om onderkoeling te voorkomen een deken gekregen, maar is niet gewond geraakt.

De komst van de brandweer - die gealarmeerd was in verband met de dieren die niet uit het voertuig konden komen - werd geannuleerd, omdat omstanders de viervoeters inmiddels al op het droge hadden geholpen. Een agent van de hondenbrigade heeft zich ter plaatse over de honden ontfermd, totdat die werden opgehaald door familie van de slachtoffers.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd naar de stalling. De Madeweg was tijdelijk afgesloten, maar werd tegen half twee weer opengesteld voor het verkeer.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 4914

w-IMG 4916

w-IMG 4918

w-IMG 4925

w-IMG 4937

w-IMG 4943

w-IMG 4948

w-IMG 4951

w-IMG 4961

w-IMG 4963

w-IMG 4967