Dronken bestuurder rijdt motoragent aan | Regio15.nl

Dronken bestuurder rijdt motoragent aan

k-mattheijer-tramtunnelt-DB-Naaldwijkse DSC 0096

's-Gravenzande - Een motoragent van het korps Haaglanden is vanavond gewond geraakt, toen hij net na de kruising van de Naaldwijkseweg met de Heenweg in botsing kwam met een kleine bestelauto.


De motoragent was vermoedelijk onderweg naar een melding op de Eikenlaan in 's-Gravenzande, maar kwam in botsing met een 65-jarige man uit De Lier die met zijn bestelauto vanaf een privéterrein de Naaldwijkseweg op wilde draaien. De motoragent is door het personeel van de ambulancedienst gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Naaldwijkseweg is geruime tijd in beide richtingen afgesloten geweest tussen de Heenweg en de Woutersweg. De Verkeers Ongevallen Analyse van de regio Hollands-Midden is ter plaatse gekomen om de sporen vast te leggen en onderzoek te doen.

Politie Haaglanden deelde twee uur na het ongeval mede dat de verwondingen van de motoragent meevielen. Tevens lieten zij weten dat de bestuurder van de bestelauto teveel (605 ugl) had gedronken. Hij is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Ricardo Bonsang

w-DB-Naaldwijkse DSC 0072

w-DB-Naaldwijkse DSC 0084

dsc 4220

dsc 4240

w-DB-Naaldwijkse DSC 0096

w-DB-Naaldwijkse DSC 0101

dsc 4254

w-DB-Naaldwijkse DSC 0113

w-DB-Naaldwijkse DSC 0120

w-DB-Naaldwijkse DSC 0131