Gewonde bij ongeval Apeldornselaan | Regio15.nl

Gewonde bij ongeval Apeldornselaan

20140111-Dierenselaan t-IMG 9237Den Haag - Bij een ongeval op de kruising van de Apeldoornselaan met de Heelsumstraat is vannacht één persoon gewond geraakt.


Bij het ongeval kwam één van de voertuigen op z’n kant tot stilstand.

Het ongeval ontstond even voor half twee toen een voertuig uit de Heelsumstraat de Apeldoornselaan op wilde rijden. Twee automobilisten die in de richting van de Dierenselaan reden, moesten door dit voertuig vol in de remmen. Het eerste voertuig kon de auto vanuit de Heelsumstraat nog ontwijken, het tweede voertuig heeft een lantaarnpaal geraakt alsmede een boom en is hierna op zijn kant tot stilstand gekomen.

Het voertuig dat uit zijstraat kwam heeft ook nog een uitwijkpoging gedaan en is tot stilstand gekomen tegen een verkeerspaal. Gezien de ernst van de melding was ook de brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling; hier bleek echter geen sprake van.

De ambulancedienst vervoerde een slachtoffer naar het ziekenhuis. Enkele andere inzittenden zijn door het personeel van een tweede ambulance ter plaatse behandeld.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de Eenheid Den Haag heeft een onderzoek gehouden naar de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en het aansluitende onderzoek is de Apeldoornselaan lange tijd afgesloten geweest. Gezien het tijdstip van het ongeval heeft het overige verkeer weinig hinder ondervonden.

Video: Tim de Kleijn


Foto’s: Dejan Jeremic , Nick van der Toorn en Tim de Kleijn

w-Dierenselaan TDK 4961

w-IMG 0829

w-IMG 9237

w-IMG 9239

w-IMG 9246

w-RL15 007

w-Dierenselaan TDK 4964

w-IMG 0910