Afslaande auto versus inhalende motor | Regio15.nl

Afslaande auto versus inhalende motor

KOP 4502t-IMG 4489Honselersdijk - Een motorrijder is vanmiddag rond half vijf gewond geraakt bij een aanrijding op de Molenbroeklaan.


De motorrijder was de personenauto aan het  inhalen, toen de bestuurder van de auto net op dat moment linksaf een terrein op sloeg. De motorrijder raakte de achterkant van de afslaande auto, waarna hij ten val kwam.

Getuigen hebben de man bijgestaan en hebben de hulpdiensten ingeschakeld. Nadat de ambulance ter plaatse was heeft iemand wat aarde onder de motor gegooid om verspreiding van de weglekkende olie tegen te gaan.

Het slachtoffer is onderzocht door ambulancepersoneel en daarna op de wervelplank gefixeerd. De ambulanceverpleegkundige heeft het slachtoffer in de ambulance verder zorg verleend. Hierna is de motorrijder naar het ziekenhuis vervoerd.

Politieagenten hebben ter plaatse diverse getuigen gehoord, waarna de oorzaak van de aanrijding voor hen duidelijk was. De Molenbroeklaan is tijdens het incident afgesloten geweest tussen de Broekpolderlaan en de Middelbroekweg.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 4474

w-IMG 4482

w-IMG 4489

w-IMG 4502

w-IMG 4503

w-IMG 4514