Drie gewonden na voorrangsfout Moerweg | Regio15.nl

Drie gewonden na voorrangsfout Moerweg

Kop-melisstokelaant-SBF 5083Den Haag - Drie gewonden vielen er vanochtend bij een aanrijding op het kruispunt van de Moerweg met de Melis Stokelaan.


De drie waren inzittenden van twee auto's die rond tien voor elf op het kruispunt met elkaar in botsing kwamen. De bestuurster van een Opel Corsa reed over de Moerweg in de richting van het Erasmusplein. Zij kwam in botsing met een Mercedes die over de Melis Stokelaan reed in de richting van de Lozerlaan.

De Opel Corsa belandde na de botsing in een perkje naast een flat en de Mercedes maakte door de botsing een draai van 180 graden en kwam tot stilstand op de middenberm.

Na het ongeval kwamen zowel de brandweer als drie ambulances ter plaatse. Alle inzittenden konden echter zelfstandig het voertuig verlaten, dus de brandweer restte slechts hand- en spandiensten. Zowel de bestuurster van de Opel Corsa als een inzittende van de Mercedes zijn op een wervelplank gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere inzittende van de Mercedes kreeg een nekkraag om en is ook naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA doet onderzoek naar de aanrijding. De verkeerslichten op het kruispunt waren ten tijde van de aanrijding buiten werking; het ongeval zal dus het gevolg zijn geweest van een voorrangsfout.

Ten tijde van de afwikkeling van het ongeval is door de politie nog een bekeuring uitgedeeld aan een motorrijder; deze probeerde het ongeval via de verkeerde rijbaan te passeren.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-IMG 2423

w-SBF 5083

w-SBF 5086

w-SBF 5092

w-SBF 5096

w-SBF 5101

w-SBF 5105

w-SBF 5113

w-IMG 2434

w-SBF 5134

w-SBF 5142

w-IMG 2440

w-IMG 3082