Te snel over nat wegdek veroorzaakt aanrijding | Regio15.nl

Te snel over nat wegdek veroorzaakt aanrijding

A4Flyover-t-A4Flyover-2Den Haag - Een aanrijding op de fly-over van de A4 richting de A12 veroorzaakte dinsdagmiddag veel fileleed.


Rond half vier werden de hulpdiensten gestuurd naar de A4, waar op de fly-over vanuit Rijswijk in de richting van de A12/Zoetermeer een aanrijding werd gemeld. Ter plaatse werd een witte personenauto aangetroffen die flink in de kreukels zat.

Getuigen verklaarden aan de politie dat de auto met redelijk hoge snelheid kwam aan rijden en midden op de fly-over uit de bocht vloog. Daarbij botste deze tegen de linker vangrail aan. Hierdoor raakte de auto zwaar beschadigd. De auto kwam aan de andere kant van de weg tot stiilstand zonder andere voertuigen te hebben geraakt.

De bestuurder raakte gewond en is later onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De firma Vermeulen Groep heeft alle vloeistoffen en auto onderdelen van de weg gehaald met behulp van onder andere een ZOAB-cleaner. Nadat het wegdek schoon was is begonnen met het vervangen van de kapotte vangrail.

Al met al is de fly-over geruime tijd afgesloten geweest. Daardoor ontstond in de wijde omgeving van het Pris Clausplein een verkeersinfarct.

Foto's: Ruben van Essen

w-A4Flyover-1

w-A4Flyover-2

w-A4Flyover-3

w-A4Flyover-4

w-A4Flyover-5

w-A4Flyover-6

w-A4Flyover-7