Auto op zijkant na aanrijding afrit A4 | Regio15.nl

Auto op zijkant na aanrijding afrit A4

AfritA4-KOPt-AfritA4-9Den Haag - Ondanks het late tijdstip heeft een aanrijding op de N14 aardig wat hinder opgeleverd.


Omstreeks één uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de N14, kruising afrit A4. Daar zou na een aanrijding een auto op z'n zijkant liggen, met de inzittende nog in het voertuig. Gezien de melding werd conform procedure ook de brandweer meegestuurd in verband met een mogelijke beknelling.

Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek al snel dat alle inzittenden uit de voertuigen waren en ook dat er geen zwaar gewonden waren. Zodoende kon de brandweer terug naar de kazerne. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de inzittenden uit beide voertuigen. De politie heeft van meerdere getuigen verklaringen opgenomen. De Verkeerspolitie heeft de sporen van de aanrijding vastgelegd op beeld.

De inzittende van de witte auto is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling aan de verwondingen. Een bergingsdienst heeft beide voertuigen afgesleept.

Voor de afhandeling van het ongeval heeft de politie onder andere de oprit naar de A4, de Vliettunnel en een deel van de N14 afgesloten voor het verkeer. Dit leverde ondanks het late tijdstip aardig wat verkeershinder op; er waren veel mensen op de terugweg van het 'ergens voetbalwedstrijd kijken'.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Ruben van Essen

w-AfritA4-1

w-AfritA4-2

w-AfritA4-3

w-AfritA4-4

w-AfritA4-5

w-AfritA4-6

w-AfritA4-7

w-AfritA4-8

w-AfritA4-9