Aanrijding veroorzaakt verkeerschaos N14 | Regio15.nl

Aanrijding veroorzaakt verkeerschaos N14

IMG 1075t-IMG 1070Leidschendam-Voorburg - Een aanrijding op het Hraniceplein heeft vanmiddag voor veel files in de omgeving gezorgd.


Even voor één uur raakten twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de N14 met de Noordsingel. Dat gebeurde met een flinke klap, wat weer reden was om de brandweer te waarschuwen voor een mogelijke beknelling.

Eenmaal ter plaatse bleek dat iedereen al uit de auto's was en er dus geen beknelling was. Sterker nog: de inzittenden van de auto's zijn gecontroleerd in de ambulance, maar hoefden zelfs niet vervoerd te worden.

Het letsel viel dus mee, maar dat kan niet gezegd worden van de schade aan de auto's. Beiden zijn waarschijnlijk total-loss.

Gedurende de hulpverlening was de Parktunnel (vanaf A4 richting Wassenaar) en de Noordsingel (Leidschendam richting Voorburg) voor het verkeer afgesloten. Dat leverde een hoop hinder voor het verkeer op.

De VOA heeft de sporen van de aanrijding vastgelegd. Daarna konden de wrakken geborgen worden en kon de kruising weer worden vrijgegeven.

Foto's: Machiel Janssen en Rene Hendriks
w-IMG 1070

w-PEEN9946 

w-IMG 1076

w-PEEN9963

w-IMG 9859

w-IMG 1079

w-PEEN9967