Over de kop en total loss op de Soestdijksekade | Regio15.nl

Over de kop en total loss op de Soestdijksekade

KOP 4410t-IMG 4441Den Haag - Een automobiliste is vanmorgen met haar auto over de kop geslagen op de Soestdijksekade.


Zij reed even voor acht uur op de Soestdijksekade richting de Moerweg en botste door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto. Hierop is de vrouw de macht over het stuur verloren, tegen een andere geparkeerde auto gebotst en ondersteboven op het wegdek tot stilstand gekomen.

Een andere automobilist is direct gestopt om de vrouw te helpen en de hulpdiensten in te schakelen. Politie, ambulancedienst en brandweer rukten direct uit.

De vrouw is met hulp van hulpdiensten uit haar voertuig gekomen. De gealarmeerde brandweer heeft geen inzet hoeven doen. Een ambulancemotor is ter plaatse gekomen om de vrouw te controleren op verwondingen. Na controle bleek de vrouw wel geschrokken maar niet gewond te zijn. Zij is dan ook niet naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij het ongeval zijn behalve de auto van het slachtoffer nog drie (geparkeerde) voertuigen betrokken, die beschadigd zijn geraakt. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het betrokken voertuig op zijn wielen te zetten en te bergen, alsmede een zwaar beschadigd geparkeerd voertuig mee te nemen.

In verband met de hulpverlening en de berging is de Soestdijksekade afgesloten geweest in beide richtingen tussen de Vreeswijkstraat en de Moerweg. Even voor tien uur waren de voertuigen geborgen, zodat de weg kon worden vrijgegeven.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 4402

w-IMG 4403

w-IMG 4410

w-IMG 4412

w-IMG 4415

w-IMG 4418

w-IMG 4428

w-IMG 4434

w-IMG 4441

w-IMG 4447