Twee motorrijders gewond op het Hubertusviaduct | Regio15.nl

Twee motorrijders gewond op het Hubertusviaduct

HubertusKop SBF 6461t-Hubertus SBF 6464Den Haag - Zondagavond even voor half negen vond er een aanrijding plaats op het Hubertusviaduct waarbij twee personen gewond zijn geraakt.


Twee motorrijders botsten tegen elkaar aan vlak nadat zij de Hubertustunnel uit kwamen rijden in de richting van de Prof. B.M. Teldersweg. Beide motorrijders kwamen ten val, waarna de hulpdiensten werden gewaarschuwd. Politie kwam samen met twee ambulances ter plaatse.

Een van de gewonden is ter plaatse op de wervelplank gefixeerd in verband met mogelijk nek- en/of rugletsel. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het tweede slachtoffer is met letsel aan zijn arm naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sloot het Hubertusviaduct af in de richting van het Statenkwartier. Verkeer werd direct na de tunnel de Raamweg op gestuurd. Op de andere rijbaan, richting de Hubertustunnel, was één rijstrook afgesloten.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Na dit onderzoek en het bergen van de motoren werd de rijbaan weer vrijgegeven.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-Hubertus SBF 6461

w-Hubertus SBF 6463

w-Hubertus SBF 6464

w-Hubertus SBF 6466

w-Hubertus SBF 6470

w-Hubertus SBF 6468

w-Hubertus SBF 6475

w-Hubertus SBF 6477

w-Hubertus SBF 6478