Door hete koffie tegen een boom... | Regio15.nl

Door hete koffie tegen een boom...

20140727-segbroeklaan-kopt-IMG 7630Den Haag - 'Beide handen aan het stuur, de gevolgen zijn anders nogal duur', het kan niet vaak genoeg gezegd worden.


De bestuurster van een auto kwam hier vanmiddag door schade en schande achter. Zij reed rond tien voor één met haar voertuig over de Goudenregenstraat met in haar ene hand het stuur en in de andere hand een lekker bakkie hete koffie.

Toen zij echter rechtsaf de Segbroeklaan in wilde slaan, morste zij koffie over haar lichaam, verloor de macht over het stuur en botste frontaal tegen een boom.

Zij kon zelf haar voertuig verlaten en na onderzoek door de verpleegkundige van de Rapid Responder bleek dat zij het ongeval zonder kleerscheuren had doorstaan. Datzelfde kon echter helaas niet gezegd worden van de auto en de boom. De auto kan als total loss worden beschouwd en ook de boom heeft wel eens betere tijden gekend....

Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Of de bestuurster van schrik een bakje koffie is gaan drinken, vertelt het verhaal niet.

Foto's: Ivar Gieles

w-IMG 7628

w-IMG 7629

w-IMG 7630

w-IMG 7632

w-IMG 7639

w-IMG 7640

w-IMG 7644