Flinke aanrijding Prins Bernhardlaan | Regio15.nl

Flinke aanrijding Prins Bernhardlaan

PEEN0385 t-PEEN0377Voorburg - Bij een kop-staart aanrijding op de Prins Bernhardlaan (ter hoogte van het Koningin Julianaplein) zijn de inzittenden van een auto gewond geraakt.


Op het moment van de aanrijding waren de verkeerslichten op de kruising nog buiten werking en stonden op knipperen. Mogelijk heeft dit bijgedragen aan het ontstaan van de aanrijding.

De inzittenden van de auto die achterop de voorligger waren geklapt, kwamen er relatief goed van af. De inzittenden van de voorste auto hadden mogelijk nek- en rugletsel en werden voorzichtig uit de auto gehaald.

Om de bestuurster voorzichtig uit de auto te kunnen halen, heeft de brandweer een aantal struiken uit de middenberm weggezaagd. Daardoor ontstond voldoende ruimte om een brancard naast de autodeur te krijgen. De bestuurster werd vervolgens 'geplankt' en is vervolgens met A1 (spoed) naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd.

Omdat de achterste auto was verplaatst, was goed sporenonderzoek niet meer mogelijk. De kruising werd daarom zonder uitgebreid sporenonderzoek weer vrijgegeven.

Video: Ruben van Essen

Foto's: Rene Hendriks
w-PEEN0359

w-PEEN0361

w-PEEN0377

w-PEEN0385  1

w-PEEN0387