Twee gewonden bij botsing op de N211 | Regio15.nl

Twee gewonden bij botsing op de N211

TDK 0373-Kop-Wippolderlaan t-TDK 0381Wateringen - Aan het einde van de middag vielen twee gewonden bij een ongeval op de Wippolderlaan/N211.


Op de rijbaan richting de A4, op het gedeelte na het BP-tankstation, botsten rond tien voor zes drie voertuig achterop elkaar. Twee van de voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. In elk van deze twee voertuigen zat een inzittende die gewond raakte door de klap.

Omdat aanvankelijk rekening werd gehouden met een mogelijke beknelling, werd naast een ambulance ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse gaven twee personen aan nek- en/of rugletsel te hebben. Hierop werd een tweede ambulance gealarmeerd.

Eén gewonde is in de ambulance onderzocht en is hierna onder A2 vervoerd. Van het tweede slachtoffer is de nek in afwachting van de tweede ambulance door een brandweerman gefixeerd. Deze persoon is op de wervelplank gefixeerd en hierna eveneens onder A2 vervoerd.

Hierna konden de voertuigen door een berger worden afgevoerd. De aanrijding leverde een fikse file op. Pas nadat de berger klaar was met het afvoeren van de auto's, loste de file vanzelf op.

Video en foto's: Cees de Kleyn

w-TDK 0373

w-TDK 0379

w-TDK 0381

w-TDK 0386

w-TDK 0398

w-TDK 0410