Veel schade bij ongeval Prins Bernhardlaan | Regio15.nl

Veel schade bij ongeval Prins Bernhardlaan

Bernhardlaan-KOPt-Bernhardlaan-3Voorburg - Een voorrangsfout op de kruising Prins Bernhardlaan/ Spinozalaan leidde tot een ongeval waarbij twee voertuigen beschadigd raakten.


Komende vanaf de Koningin Julianalaan wilde een bestuurder linksaf slaan. In tegenovergestelde richting wilde een andere bestuurder ook linksaf slaan. Midden op de kruising raakten beide voertuigen in botsing, waarschijnlijk omdat één van beiden de ander geen voorrang gaf.

Eén voertuig draaide 360 graden om zijn eigen as voordat het tegen een verkeerszuil tot stilstand kwam. Hierdoor ontstond een wolk waterdamp van de koelvloeistof uit het voertuig. Hierdoor dacht men dat het voertuig in brand was gevlogen en werd ook de brandweer gealarmeerd. Het andere voertuig kwam enkele tientallen meters verderop tot stilstand.

Beide bestuurders zijn in de ambulance onderzocht. De ambulancebemanning vond het niet noodzakelijk om iemand naar het ziekenhuis te vervoeren. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Ten tijde van de hulpverlening en de afhandeling van het ongeval was de Prins Bernhardlaan afgesloten in de richting van de Rembrandtlaan.

Foto's: Ruben van Essen en Ap de Heus

w-Bernhardlaan-Ap-3

w-Bernhardlaan-1

w-Bernhardlaan-Ap-2

w-Bernhardlaan-2

w-Bernhardlaan-3

w-Bernhardlaan-4

w-Bernhardlaan-Ap-1

w-Bernhardlaan-5

w-Bernhardlaan-6

w-Bernhardlaan-7

w-Bernhardlaan-8