Twee gewonden bij aanrijding Spoorlaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij aanrijding Spoorlaan

SpoorlaanKop SBF 1843t-Spoorlaan SBF 1850Den Haag - Omstreeks kwart voor zes vond er een ongeval plaats onder het Prins Clausplein op de Spoorlaan.


Door een nog onbekende oorzaak botsten omstreeks kwart voor zes een scooter en een fietser tegen elkaar, waarbij beide bestuurders ten val kwamen. Behalve twee ambulances werd ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd met de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze kwam ter plaatse en landde naast een van de fly-overs van het Prins Clausplein.

De fietser was relatief licht gewond. Hij kon onder andere met een hoofdwond, zittend op de brandcard, de ambulance in. Hij werd onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de scooter raakte ernstiger gewond. Zij is mede met behulp van het MMT gestabiliseerd en gefixeerd op de wervelplank. Zij is vervolgens onder A1 (met zwaailicht en sirene) naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie sloot de rijbaan in beide richtingen af in verband met het ongevalsonderzoek van de VOA. Voetgangers en (brom)fietsers konden via de berm het ongeval passeren.

Video en foto's: Sander Paardekooper

w-Spoorlaan SBF 1818

w-Spoorlaan SBF 1834

w-Spoorlaan SBF 1835

w-Spoorlaan SBF 1843

w-Spoorlaan SBF 1850

w-Spoorlaan SBF 1859

w-Spoorlaan SBF 1865

w-Spoorlaan SBF 1868

w-Spoorlaan SBF 1880

w-Spoorlaan IMG 0517