Drie gewonden na aanrijding Alberdingk Thijmstraat | Regio15.nl

Drie gewonden na aanrijding Alberdingk Thijmstraat

KOP 2660t-IMG 6842Den Haag - Bij een ongeval tussen twee auto's op de Alberdingk Thijmstraat zijn rond half elf vanavond drie personen gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder van een rode Nissan al rijdende in de richting van het Hildebrandplein de macht over het stuur kwijt verloren ter hoogte van de Schimmelweg, waarbij hij een paaltje heeft geramd. Als gevolg hiervan is de auto om zijn as gedraaid en tegen een grijze passerende auto gebotst.

Omdat er bij aankomst van de eerste gealarmeerde ambulance sprake bleek van meer gewonden, zijn er in totaal drie ambulances ter plaatse geweest. De Alberdingk Thijmstraat is door de politie in beide richtingen afgesloten in verband met het ongeval.

In totaal zijn drie personen door ambulancepersoneel nagekeken. Twee personen waren dusdanig licht gewond dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig bleek. Eén persoon moest wel voor controle en behandeling naar het ziekenhuis; deze persoon is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest om de situatie in kaart te brengen, maar uiteindelijk is er geen onderzoek verricht. Een berger heeft de weg vrijgemaakt van voertuigen, waarna de afsluiting van de Alberdingk Thijmstraat werd opgeheven.

Video: Ivar Gieles

Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn

w-IMG 2660

w-IMG 2663

w-IMG 6795

w-IMG 6804

w-IMG 2661

w-IMG 2662

w-IMG 6822

w-IMG 6842

w-IMG 2664