Voetganger gewond na botsing met busje | Regio15.nl

Voetganger gewond na botsing met busje

KOP 3758t-IMG 3758Den Haag - Een overstekende voetganger is vanmorgen gewond geraakt na een botsing met een bestelbus.


Het incident vond rond acht uur vanmorgen plaats op het zebrapad op de Moerweg richting de Soestdijksekade, nabij de Melis Stokelaan. De bestuurder van een bestelbus kon noch de bus op tijd tot stilstand brengen, noch de voetganger ontwijken.

De voetganger werd hard geraakt en raakte zwaar gewond.

De bemanning van de eerst aangekomen ambulance heeft ter plaatse geconstateerd dat de hulp van nog een ambulancebemanning en ook het Mobiel Medisch Team noodzakelijk was. Het MMT kwam met de Volvo ter plaatse, waarna de MMT-arts de ambulanceverpleegkundigen ondersteunde.

Het slachtoffer is na noodzakelijke behandeling in de ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. De verpleegkundige van de MMT is achter de ambulance meegereden, om de arts bij het ziekenhuis weer op te kunnen halen.

Een agent van de Verkeerspolitie heeft het ongeval geschouwd en de VOA ingeschakeld om uitgebreid onderzoek te doen naar het incident. 

De Moerweg was tussen het Erasmusplein en de Soestdijksekade volledig afgesloten voor het verkeer. Even voor tien uur was het onderzoek ten einde en was de Moerweg weer toegankelijk voor weggebruikers.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 3744

w-IMG 3746

w-IMG 3751

w-IMG 3758

w-IMG 3760

w-IMG 3761

w-IMG 3762

w-IMG 3764

w-IMG 3769