Auto valt terug op de Laan van Delfvliet | Regio15.nl

Auto valt terug op de Laan van Delfvliet

PEEN2680  1 t-PEEN2693Den Haag - Een auto die net was weggereden vanaf de Laan van Delfvliet, was er een minuut later weer terug.


De Laan van Delfvliet is de weg onder de A4, en het verlengde van de A13 en de Haagweg in Rijswijk. De auto had blijkbaar net de oprit van de A4 richting Delft/Westland genomen, toen de bestuurder in de flauwe bocht 'omhoog' in de problemen kwam. De auto raakte o.a. een lichtmast en kwam tussen de vangrails uit.

Vervolgens is de auto schijnbaar kort doorgereden door de grasstrook tussen de vangrails, tot het punt waar de Laan van Delfvliet loopt. Daar viel de auto naar beneden en kwam bijna op de rijbaan terecht.

Gezien de melding werden meerdere ambulances en het mobiel medisch team uit Rotterdam gealarmeerd. Het MMT kwam met de auto ter plaatse, om de bemanning van de 3 ambulances te ondersteunen. Uiteindelijk zijn 2 inzittenden (waarvan één met spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat de gewonden vervoerd waren heeft de VOA de sporen van de aanrijding vastgelegd. Omdat het niet druk was, mocht gedurende de hulpverlening het verkeer met gepaste snelheid de locatie van het ongeval passeren.

Na controle blijkt de vermoedelijke bestuurder van de auto teveel gedronken te hebben; hij blies 470 ugl en is aangehouden.

Foto's: Rene Hendriks
w-PEEN2680

w-PEEN2681

w-PEEN2682

w-PEEN2693

w-PEEN2695

w-PEEN2721

w-PEEN2725

w-PEEN2709

w-PEEN2715

w-PEEN2719