Stoffelijk overschot gevonden Suezkade | Regio15.nl

Stoffelijk overschot gevonden Suezkade

suezkade

th-overledenpersoonsuezkade_IMG_0820Den Haag - In het water aan de Suezkade is vanmorgen een stoffelijk overschot gevonden van een tot nog toe onbekend persoon.


De ontdekking van het stoffelijk overschot werd vanmorgen ergens tussen 11.00 uur en 11.15 uur gedaan. De politie zette een ruim 'plaats delict' af en ook werden diverse diensten, waaronder de brandweer en de technische recherche, ter plaatse gevraagd.

Vanuit de korf van het redvoertuig van de brandweer heeft een technisch rechercheur eerst foto's gemaakt van de situatie op het water. Vervolgens zijn duikers van de brandweer het water ingegaan om het stoffelijk overschot te kunnen bergen. Hierbij kregen ze hulp van het redvoertuig, die met een redbak het ontzielde lichaam uit het water heeft gehesen.

Hierna kon het forensisch onderzoek in de inmiddels opgezette tent voortgang vinden. Over de identiteit van het slachtoffer, alsmede de wijze waarop de persoon om het leven is gekomen, is nog niets bekend.

Update 13-06: het blijkt te gaan om een 46-jarige Hagenaar. De politie gaat er vanuit dat deze niet door een misdrijf om het leven is gekomen, maar door verdrinking.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Marco Mattheijer en Mike Boer

IMG_2060

overledenpersoonsuezkade_IMG_0824

IMG_2080

IMG_2082

overledenpersoonsuezkade_IMG_0877

overledenpersoonsuezkade_IMG_0891

IMG_2174

IMG_2185

overledenpersoonsuezkade_IMG_0910