Brand Albert Heijn Kwintsheul; recherche zoekt getuigen | Regio15.nl

Brand Albert Heijn Kwintsheul; recherche zoekt getuigen

IMG 2757-kopt-TDK 0447Kwintsheul - De recherche van bureau Westland is op zoek naar getuigen van de brand in de Albert Heijn op zaterdag 07 januari om 17.55 uur.



Op zaterdagavond ontstond brand in de winkel in het centrum van Kwintsheul. Uit voorzorg werden die avond 55 woningen ontruimd. De gemeente regelde opvang voor de bewoners in wijkcentrum 'De Lessenaar'. Het Albert Heijn-pand brandde volledig uit. Omdat het pand op instorten stond, werd het onmiddellijk na de brand gesloopt.

Onderzoek
De recherche is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en wil graag in contact komen met mensen die op genoemd tijdstip in de winkel aanwezig waren.

Tips?
Was u op genoemd tijdstip in de Albert Heijn, heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het achterhalen van de oorzaak van de brand of heeft u andere informatie die voor het onderzoek van belang is? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Tekst: Politie Haaglanden

Foto's: Danny Botman, Sander Paardekooper en Tim de Kleyn

TDK 0441

w-DB-AlbertHeijn DSCN0673

IMG 2762

w-DB-AlbertHeijnDA DSC 1133