Recherche zoekt getuigen steekincident | Regio15.nl

Recherche zoekt getuigen steekincident

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een steekincident, zondagavond 11 oktober op de Tak van Poortvlietstraat, ter hoogte van de tussendoorgang van de flat naar de Neherkade.


Surveillerende agenten werden omstreeks 20.30 uur aangesproken door een 23-jarige man uit Den Bosch. De man was gewond en verklaarde zojuist op de Tak van Poortvlietstraat te zijn gestoken door een bekende van hem. Vanwege de verwondingen van de man, besloten de agenten geen ambulance op te roepen, maar de man direct met spoed naar het ziekenhuis te brengen. Daar is hij geopereerd. Zijn toestand is inmiddels stabiel.

Direct werd in de omgeving een zoekactie naar de verdachte, een vrouw, ingesteld, zij werd echter niet meer aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak en roept mensen op zich te melden wanneer zij zondagavond iets gezien hebben van een ruzie tussen een man en een vrouw op de Tak van Poortvlietstraat, ter hoogte van de Neherkade. De districtsrecherche Den Haag Zuid is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.