Twee overvallen vanavond in Team West | Regio15.nl

Twee overvallen vanavond in Team West

Haaglanden - De politie hoopt weer met uw hulp misdrijven uit de regio op te kunnen lossen. De volgende zaken komen aan bod in het regionale opsporingsprogramma.


Overval Domino’s pizza
Aan de Oude Haagweg in Den Haag bij Domino’s pizza pleegde een nog onbekende man op zondagavond 7 augustus een gewapende overval.


Mishandeling Kaapseplein
Op zaterdagmiddag 16 april vond op de Hoefkade in Den Haag ter hoogte van het Kaapseplein een mishandeling plaats waarbij een fietser gewond raakte. De politie zoekt naar de identiteit van de twee verdachten.


Zakkenrollerij Theresiastraat
In de Albert Heijn aan de Theresiastraat in den Haag pleegde een nog onbekende man op zaterdag 28 mei een zakkenrollerij.


Woningoverval Stieltjesstraat
In de Stieltjesstraat in Den Haag vond vrijdag 29 juli een woningoverval. De overvallers bonden de twee bewoners vast, bedreigde het tweetal met een mes en bewerkte het mannelijke slachtoffer met een taser. Een camera legde de twee woningovervallers op beeld vast.


Oplichting Herenhof
Een nog onbekende man lichtte woensdagavond 20 april een caissière bij de Albert Heijn aan het Herenhof in Alphen aan de Rijn op.


In de uitzending ook aandacht voor het bezit van nepvuurwapens. Een vuurwapenspecialist van de politie geeft meer uitleg over de risico’s van het gebruik van deze nepvuurwapens.


Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met de desbetreffende rechercheafdeling via telefoonnummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.
 

Uitzending Team West
In een uitzending van Team West worden beelden en foto’s getoond van verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan het plegen van overvallen, mishandeling, diefstal en oplichting. De politie is op zoek naar de identiteit van deze verdachten.
Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17:00 uur en de gedurende de avond en woensdagmiddag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.