Meerdere auto's vernield in Monster; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Meerdere auto's vernield in Monster; politie zoekt getuigen

Monster - Onbekenden vernielden zondagochtend 25 juni tussen 2.15 en 2.45 uur zes auto’s in de omgeving van de Hazelaarstraat. De politie onderzoekt de aangiftes en zoekt getuigen.


Een aangever meldde zondagochtend bij de politie dat onbekenden de buitenspiegels van zijn auto vannacht kapot trapten. Agenten ontdekten ter plaatse dat er bij 39 auto’s, in meerdere straten, de buitenspiegels omgebogen stonden. De politie rekent op meer aangiftes van de vernielingen. De vandalen beschadigden auto’s in de volgende straten: Abeelstraat, Van Bemmelenlaan, Hazelaarstraat, Geesterwijckstraat, Jan van Polanenstraat, Helmstraat, Molenweg, Nassauplein, Madeweg, Geestweg en Choorstraat. Uit buurtonderzoek verricht door agenten bleek dat getuigen ’s-nachts een groep jongeren luidruchtig in de straat hoorden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van deze groep bij de vernielingen.

Tips? Bel de politie!

Help de recherche van bureau Westland mee om de verdachten van deze vernielingen te vinden! Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de recherche van bureau Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Is ook uw auto beschadigd, doe dan aangifte.