Getuigen steekincident gezocht | Regio15.nl

Getuigen steekincident gezocht

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag Centrum is op zoek naar getuigen van een steekincident op het Jacob Jordaensplein. Daarbij raakte in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 september een 30-jarige Hagenaar zwaargewond.


Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er op het Jacob Jordaensplein een man mishandeld was door twee andere mannen en bewegingsloos op de grond bleef liggen. De twee mannen waren er op een fiets vandoor gegaan. Ter plaatse troffen agenten inderdaad een gewonde man aan op straat, hij bleek steekverwondingen te hebben. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer, dat met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Op basis van het opgegeven signalement werd enige tijd later in de omgeving een 31-jarige Hagenaar aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de zaak. Hij is ingesloten voor verhoor, zijn rol wordt onderzocht. Van de verdachten is bekend dat het om donker getinte mannen gaat die beiden een rugtas droegen en samen zijn weggefietst.

Getuigen

In verband met het onderzoek komt de recherche graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling of die in de omgeving van het Jacob Jordaensplein iets is opgevallen dat met deze zaak te maken kan hebben. De districtsrecherche Den Haag Centrum is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.