Delft - Man van opbrengst beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Delft - Man van opbrengst beroofd, politie zoekt getuigen


Delft - Twee nog onbekende mannen beroofden in de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 januari een 45-jarige Delftenaar op de Van der Goesstraat van de opbrengst van de gokkasten uit zijn café. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 01.15 uur thuis vanuit zijn café,gelegen aan de Dassstraat in Delft. Hij stapte op de Van der Goesstraat uit zijnauto en werd direct tegen de auto gedrukt door de twee verdachten. De mannenbedreigden het slachtoffer en gingen er vervolgens met de opbrengst van degokkasten uit zijn café vandoor. De politie zoekt getuigen.

Signalement

De mannen hebben een lichtgetinte huidskleur en zijnvermoedelijk van Noord-Afrikaanse komaf. Ze droegen beide een donkere broek, eenzwart jas en hadden donker, zwart, golvend haar. De ene verdachte was ongeveer1.80 m. lang, de andere 1.75. Ze reden op een donkerkleurige scooter, zonderkenteken, weg de Van Bleiswijkstraat in.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatiedie de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact opmet de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel danmet Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.