Politie zoekt getuigen van mishandeling Haagse vrouw | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van mishandeling Haagse vrouw

Den Haag - De politie onderzoekt een incident in de Van Dijckstraat op zaterdag 14 maart rond 6.30 uur. Een 22-jarige Haagse vrouw raakte daarbij lichtgewond.


Zaterdagochtend stond de 22-jarige Haagse vrouw te wachten op een taxi in de Van Dijckstraat. Tijdens het wachten rookte de vrouw een sigaret. Zij zag vervolgens hoe een klein, geel autootje met twee mannen aan kwam rijden en de auto parkeerden. Het tweetal stapten uit en spraken de vrouw aan op haar rookgedrag. De vrouw negeerde de mannen en liep weg in de richting van de Hobbemastraat. De mannen liepen echter achter de Haagse aan en mishandelde haar. Eén van de twee trapte de vrouw in haar buik, er volgde een handgemeen waarbij de vrouw zichtbare verwondingen in haar gezicht op liep.

Signalement van de verdachten

Een man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, kort geschoren zwart haar, 1.65 m lang. Droeg een wit trainingspak met blauwe strepen over de mouwen en een zwart t-shirt met V-hals onder het trainingspak.

De man van Noord Afrikaanse afkomst, ongeveer 16 a 17 jaar oud, stekelig kort zwart haar. Droeg een blauwe gewatteerde jas, spijkerbroek met versleten stukken erin, Gucci schoenen en een Gucci riem.

Tips? Bel de politie

Heeft u de mishandeling van de vrouw gezien? Of heeft u informatie die de politie kan helpen van het opsporen van de verdachten? Belt u dan met de districtsrecherche van Den Haag Centrum via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.