Haagse (28) beroofd en bedreigd; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Haagse (28) beroofd en bedreigd; politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man beroofde maandag 13 april een 28-jarige Haagse op de Convivastraat van haar mobiele telefoon. De politie zoekt getuigen van de beroving.


Het slachtoffer liep rond 14.30 uur al bellend op de Convivastraat, toen de verdachte haar te fiets passeerden en de telefoon uit haar hand rukte. Het slachtoffer rende achter de verdachte aan en er ontstond een worsteling tussen de twee. De verdachte wist zich los te rukken, bedreigde de vrouw en fietste weg in de richting van de Isingstraat.

Signalement

De verdachte heeft zwart, krullend haar. Hij heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 25 à 30 jaar oud en heeft een normaal postuur. Hij droeg een zwarte jas en reed op een zwarte omafiets met veel krassen en beschadigingen.

Tips? Bel de politie!

Heeft u de worsteling tussen de verdachten en het slachtoffer gezien? Of heeft u de vrouw om hulp horen roepen? Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.