Groep jongeren berooft Hagenaars in Warmoezierstraat | Regio15.nl

Groep jongeren berooft Hagenaars in Warmoezierstraat

Den Haag - Een groep van ongeveer acht jongeren beroofde en bedreigde donderdagavond 23 april twee Hagenaars op de Warmoezierstraat. De politie zoekt getuigen.


De slachtoffers stonden even na 21.00 uur op de kruising Prinsegracht met de Warmoezierstraat, toen ze werden aangesproken door de groep jongeren. Deze gingen direct bedreigend om hen heen staan en eisten de waardevolle spullen van de slachtoffers. Tevens bedreigden ze hen met een steekvoorwerp. Terwijl ze bezig waren met de beroving, schrokken de verdachten, mogelijk van een politieauto die even verderop reed. Daarop renden de verdachten weg in de richting van de Prinsengracht. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Signalement

De verdachten hebben allen een Noord-Afrikaansuiterlijk en zijn tussen de 16 en 20 jaar oud. Er is geen aanvullend signalement bekend.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het straatroventeam van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.