Bewoners oog in oog met inbreker | Regio15.nl

Bewoners oog in oog met inbreker

Den Haag - Een nog onbekende man brak maandag 27 april in bij een woning aan het Palestrinaplantsoen en stond oog in oog met één van de bewoners. De politie zoekt getuigen van de inbraak.


De bewoners hoorden rond 22.10 uur een harde klap en nog geen tien seconden later stond er een nog onbekende man in de woning. Hierop riep één van de dochters haar moeder om haar te waarschuwen. De inbreker koos direct het hazenpad. De bewoners vonden bij de voordeur een koevoet, kennelijk was deze gebruikt om de deur open te breken.

Signalement

Een alerte getuige zag de inbreker, mogelijk met een handlanger, wegrennen via de achterzijde van de betreffende flat in de richting van de Mozartlaan. Beide mannen hadden een lichtgetinte huidskleur. De verdachte die in de woning is geweest is ongeveer 1.80 m. lang, heeft een slank postuur en droeg donkere (zwarte) kleding en een zwarte bivakmuts.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen

via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.