Uitzending Team West 5 Mei | Regio15.nl

Uitzending Team West 5 Mei

Den Haag - Ook deze week roept de politie weer de hulp van de kijkers in bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio.


Vanwege Bevrijdingsdag worden een aantal zaken herhaald die –ondanks camerabeelden van de verdachten- nog niet opgelost zijn. Dinsdag 5 mei komen in het regionale opsporingsprogramma Team West de volgende zaken aan bod:

Uitzending Team West 5 mei

Straatroof Zuidwaarts Zoetermeer

De recherche in Zoetermeer is op zoek naar de identiteit van een man die begin februari in Zoetermeer probeert een pinnende man te beroven onder bedreiging van een vuurwapen. De man staat duidelijk herkenbaar op de camerabeelden.

Overval woning Laan van Wateringseveld

De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag. Van de drie overvallers was er één vermomd als postbesteller.

Overval Kruidvat Bergambacht

De politie onderzoekt een overval op een 49-jarige medewerkster van een drogisterij aan de Hoofdstraat in Bergambacht en is daarbij op zoek naar getuigen. Een onbekende man overviel maandag 2 maart rond 13:30 uur de zaak en werd duidelijk herkenbaar op camerabeelden vastgelegd toen hij vlak voor de overval de winkel passeerde.

Overval bakkerij Deli Den Haag
Op woensdag 25 maart omstreeks 19.30 uur kreeg een bakkerij in de van Musschenbroekstraat bezoek van een overvaller. De recherche onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar informatie. De overvaller is op camerabeelden vastgelegd.