Bewoner overloopt inbrekers | Regio15.nl

Bewoner overloopt inbrekers

Den Haag - Op dinsdagmiddag 19 mei heeft een bewoner van de Willem Pijperstraat bij het betreden van zijn woning twee woninginbrekers overlopen. De twee mannen wisten na hun ontdekking te vluchten.


Rond 15.00 uur bemerkte de bewoner bij thuiskomst dat zijn voordeur op een kier stond en dat het slot verbroken was. In zijn woning werd hij verrast door de aanwezigheid van twee inbrekers. In hun vlucht naar buiten duwde één van hen de bewoner met kracht aan de kant, waardoor de man gewond raakte. Ondanks dat, lukte het hem de vluchtroute te achterhalen van de woninginbrekers. Beide verdachten stapten in de Willem Pijperstraat in een donkerkleurige auto en reden weg in de richting van de Landréstraat.

De verdachten hebben een negroïde uiterlijk, zwart kort kroeshaar en zijn ongeveer 20 jaar oud. De mannen hebben een normaal postuur en zijn ongeveer 1.70 m lang. Zij waren beiden gekleed in donkere kleding, waarvan bekend is dat één van hen een donkere jas droeg met daaronder een donkere trui.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met het Woning Inbraken Team van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.