Hagenaar ernstig mishandeld bij straatroof | Regio15.nl

Hagenaar ernstig mishandeld bij straatroof

Den Haag - Een 41-jarige Hagenaar werd op de Loevesteinlaan mishandeld en beroofd, waarbij hij ondermeer een gebroken been opliep. De beroving vond plaats in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 mei rond 01:00 uur. De politie roept mensen die informatie hebben op om zich te melden.


Het slachtoffer liep op de Loevesteinlaan in de richting van de Melis Stokelaan toen hij werd benaderd door twee mannen die hij niet kende. De twee verdachten spraken hun slachtoffer aan en mishandelden hem direct toen ze dachten dat de 41-jarige een telefoon probeerde te pakken. Hij werd geschopt en geslagen en liep daarbij een gebroken been en verwondingen aan zijn gezicht op. De twee straatrovers gingen er daarna met enkele persoonlijke goederen als buit vandoor. Agenten hebben bij het onderzoek in de omgeving het duo niet meer aangetroffen.

Dringende oproep

De politie onderzoekt deze gewelddadige straatroof en roept mensen die hierover informatie hebben op om zich te melden. Dit kan door 0900-8844 te bellen of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De verdachten waren twee lichtgetinte mannen. Een van hen was ongeveer 180-185 cm lang en rond de 25 jaar oud. Hij had kort zwart haar, dat opgeschoren was aan de zijkant en een kleine baard en snor. Tijdens de beroving droeg hij een zwart trainingspak en zwarte sportschoenen. De tweede verdachte was korter en had zwart gekruld haar.