Dinsdag 7 juli in Team West | Regio15.nl

Dinsdag 7 juli in Team West

Leiden, Sassenheim, Den Haag, Alphen, Voorhout - De hulp van de kijkers is ook deze week weer nodig bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio.


Dinsdag 7 juli– de laatste uitzending van het seizoen- komen daarom onder voorbehoud de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Overval Jan van Riebeekstraat en Waldeck Pyrmonthkade
Zowel de buurtsuper aan de Jan van Riebeekstraat als de avondwinkel aan de Waldeck Pyrmonthkade worden op zaterdagavond 20 juni overvallen door een gewapende man. Van beide overvallen zijn beelden en daarop is te zien dat het zeer waarschijnlijk gaat om dezelde man.

Overval Spar Leiden
De vestiging van de Spar aan de IJselkade werd op dinsdag 16 juni omstreeks 08.00 uur overvallen door een man die de caissière bedreigde met een mes. De caissière opende de kassa en de man nam daaruit geld mee. In de uitzending worden beelden van de overvaller getoond.

Overval juwelier Sassenheim
Twee gemaskerde mannen overvielen 27 juni een juwelier aan de Hortuslaan. De personeelsleden werden bedreigd met een vuurwapen. De twee sloegen de vitrinekasten kapot en namen sieraden en juwelen mee. De vluchtauto werd korte tijd later in de omgeving aangetroffen.

Overval woning Weerdestein Alphen aan de Rijn
Drie mannen overvielen 9 juli 2014 een woning aan de Weerdestein. De mannen drongen de woning omstreeks 00.40 uur binnen en namen een Ipad en een laptop mee.

Mishandeling HTM-beveiliger
Een beveiligster van de HTM constateerde op 7 april dat een passagier geen geldig vervoersbewijs bij zich had, er ontstond een discussie en de man spuugde de beveiligster in haar gezicht. De man werd aangehouden en verzette zich hevig.

Kort
In de rubriek met korte zaken een zakkenroller in Voorhout.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.