Verdachte van verkeersruzie Almeloplein aangehouden | Regio15.nl

Verdachte van verkeersruzie Almeloplein aangehouden

Den Haag - De automobilist die op zondag 5 juli tijdens een verkeersruzie op het Almeloplein een andere automobilist bedreigde, is door de politie in de vroege ochtend van 6 juli omstreeks 01.00 uur aangehouden.


De automobilisten stonden zondag om 15.30 uur voor het rode verkeerslicht op het Almeloplein te wachten en herkenden elkaar van een conflict dat al langere tijd speelde. Nadat de auto’s waren weggereden, kwamen ze via de route Vreeswijkstraat, Soestdijkseplein, Zuiderparklaan een aantal malen met elkaar in botsing. Eén van bestuurders bedreigde hierbij de andere bestuurder met een vuurwapen. Beide auto's reden hierna weg. De bedreigde bestuurder meldde zich hierop bij het politiebureau. Door het onderzoek dat de politie instelde, kon de verdachte, een 28-jarige man uit Den Haag, maandagochtend in de buurt van zijn woning worden aangehouden. Er is geen vuurwapen aangetroffen.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze verkeersruzie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via Misdaad Anoniem op 0800-7000.