Getuigen gezocht van ernstige mishandeling Zoetermeer | Regio15.nl

Getuigen gezocht van ernstige mishandeling Zoetermeer

Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling maandagavond 27 juli op het Oosterheemplein, waarbij een 17-jarige Zoetermeerder ernstig gewond raakte.


Omstreeks 21.40 werd het slachtoffer door vier jongens mishandeld op het Oosterheemplein ter hoogte van de supermarkt. Hierna vluchtten de vier jongens weg in de richting van het station van de Randstadrail. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. De politie onderzoekt de mishandeling.

Signalement

Van de vier jongens is het volgende signalement beschikbaar.
Verdachte 1: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, 1.80 meter, normaal postuur, kort zwart kroeshaar, grijze sweater, donkere broek.
Verdachte 2: man, 17 - 20 jaar, licht getinte huidskleur, 1.80 meter, normaal postuur, stoppelbaard, donker trainingspak van voetbalclub.
Verdachte 3: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, normaal postuur
Verdachte 4: man, 17 - 20 jaar, donkere huidskleur, normaal postuur

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.