Straatroof Groenwegje: getuigen gezocht | Regio15.nl

Straatroof Groenwegje: getuigen gezocht

Den Haag - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige straatroof op het Groenewegje op dinsdagavond 28 juli.


Het slachtoffer - een 30-jarige man uit Den Haag - fietste dinsdagavond omstreeks 22 uur op het Groenewegje ter hoogte van de Gortmolen toen hij door twee mannen op een scooter werd beroofd. Hij werd door de mannen gedwongen om zijn portemonnee af te geven. Hij kreeg ook een klap op zijn kaak van de mannen, die hierna wegvluchtten op de scooter in de richting van de Stationsweg.

Signalement

Van de daders is het volgende signalement bekend.
Verdachte 1: man, ongeveer 30 jaar, breed/stevig postuur, zwarte helm op, bruine halflange leren jas, daaronder wit hemd, spijkerbroek.
Verdracht 2: man, ongeveer 32 jaar, licht getinte huidskleur, 1.80 meter lang, normaal postuur, kort geknipte volle donkere baard, zwarte NY Yankees pet, wit vest zonder capuchon met zwarte streepjes op de mouwen, lichte spijkerbroek.
Scooter: wit, breed stuur met doorzicht windscherm, 'retro look'.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de recherche van politie De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.