Politie zoekt getuigen woninginbraak | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen woninginbraak

Den Haag - Agenten gingen woensdagochtend 29 juli omstreeks 05.30 uur af op een melding van een woninginbraak aan de Soestdijksekade en is op zoek naar getuigen.


Een getuige belde de politie nadat hij twee mannen uit een portiek had zien lopen. Buiten stond een derde man die zich bij het tweetal aansloot. Zij vertrokken lopend in de richting van het Soestdijkseplein. Eerder had de getuige verdachte geluiden vanuit de woning gehoord waarop hij de politie alarmeerde. In de woning bleek te zijn ingebroken.

Agenten waren snel ter plaatse en zagen drie mannen in het donker gekleed rennen vanuit de richting Soestdijksekade in de richting van de Hardewijkstraat. Op de Nunspeetlaan werden twee van hen, een 21 en 22-jarige man uit Den Haag, aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de inbraak.

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over de woninginbraak aan de Soestdijksekade of die in de vroege ochtend van woensdag 29 juli iets verdachts in de buurt van de woning hebben gezien. Getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.