Vrouw mishandeld; politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw mishandeld; politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 32-jarige Poolse stond maandag 3 augustus omstreeks 05.30 uur op de hoek van de Koningstraat te wachten op haar lift toen een nog onbekende man haar mishandelde en probeerde te beroven.


De vrouw stond te wachten op het busje waarmee zij dagelijks naar haar werk gaat. Ze zag de onbekende man komen aanlopen uit de richting van de Wagenstraat en hoorde hoe hij haar aansprak. Het slachtoffer spreekt geen Nederlandse dus negeerde de man, hierop vroeg hij in het Engels of zij een vuurtje voor hem had. De vrouw bleef de man negeren, ineens voelde ze hoe ze hard geduwd werd. De man schopte de vrouw en probeerde haar telefoon uit haar zak te pakken. Dit mislukte. De man sloeg het slachtoffer op haar hoofd waardoor haar bril afviel. Hierna ging de belager er vandoor.

Signalement van de verdachte

Een licht getinte man van tussen de 30 en 35 jaar oud, ongeveer 1.80 m lang, droeg een witte sportjas en een donkerblauwe werkbroek. De man had korte, zwarte haren en droeg een rugzak.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien van de mishandeling? Belt u dan de politie van Bureau Hoefkade via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.