Overval woning Beethovenlaan Voorschoten | Regio15.nl

Overval woning Beethovenlaan Voorschoten

Voorschoten - De 58-jarige bewoonster van een woning aan de Beethovenlaan in Voorschoten wordt maandag 24 augustus in de ochtend het slachtoffer van een buitensporig gewelddadige overval.


Drie mannen dringen de woning binnen. Zowel de bewoonster als de tuinman worden door de drie mannen bedreigd en mishandeld. Hij wordt geruime tijd vastgehouden in een apart gebouwtje. Vlak na die overval worden er al drie verdachten aangehouden.

Het gaat om drie jonge mannen uit Leiden. Ze zijn 17, 18 en 19 jaar oud. Dit zijn jongens die mogelijk deel uit maken van een overlast gevende jeugdgroep in Leiden Zuid.

De drie jongens dreigden met een vuurwapen en met de dood. De overvallers hebben ook laten zien dat het om echte wapens ging, zodat het slachtoffer zeker zou weten dat ze de macht hadden om haar wat aan te doen.

Vragen

De recherche kan de hulp van de kijkers gebruiken. Bijvoorbeeld over de aankomst van de overvallers. Als je naar het gebied kijkt waar de woning ligt, dan kan het zo zijn dat ze met een auto zijn gekomen.

Elk beetje informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Misschien heeft u mensen horen praten over deze overval. Misschien wel in combinatie met de jeugdgroep in Leiden Zuid? Het speciale overvallen team, Twister genaamd, wacht op uw tips. Laat zeker van u horen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Voor deze zaak is er ook het speciale TCI nummer en dat is 079-3458999.