Politie zoekt getuigen straatroof Oude Haagweg | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen straatroof Oude Haagweg

Den Haag - Zes onbekende mannen probeerden vrijdagochtend 4 september een 19-jarige en een 20-jarige Hagenaar te beroven.


De slachtoffers fietsten rond 05:45 uur op de Oude Haagweg in de richting van de Groen van Prinstererlaan. Vlakbij de Thorbeckelaan kwamen zij zes jongens tegen. Deze riepen iets tegen hen en renden daarna achter het tweetal aan. Er ontstond een worsteling, waarbij de slachtoffers rake klappen kregen. De verdachten probeerden goederen van de Hagenaars af te pakken. Dit lukte niet.  Nadat het zestal door een getuige was gezien, renden ze weg. De politie zoekt getuigen van deze straatroof.

Signalement

Ongeveer drie van de zes personen waren blanke jongens met kort haar en in het donker gekleed. Alle zes personen waren ongeveer 18-20 jaar oud, gemiddeld in lengte en postuur.  De andere drie waren (licht) getint. 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Scheveningen  via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.