Dinsdag in Team West | Regio15.nl

Dinsdag in Team West

Delft, Den Haag, Nootdorp - De hulp van de kijkers is ook deze week weer nodig bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio.


Dinsdag 16 juni komen daarom –onder voorbehoud- de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Bedreiging ALDI Van der Kunstraat Den Haag
Een nog onbekende man wordt gezocht omdat hij medewerkers van een supermarkt heeft bedreigd. Van deze agressieve klant zijn camerabeelden beschikbaar.

Mishandeling TU-wijk Delft
In de TU-wijk in Delft werd woensdag 31 oktober eeen 17-jarig meisje mishandeld door twee jongens. De recherche is op zoek naar informatie èn naar de bestuurder van een witte bestelbus die mogelijk een belangrijke getuige is.

Oplichting parkeerautomaten Delft - Scheveningen
Bij een parkeerautomaat in Delft en eentje in Scheveningen slaat in augustus tot twee keer toe dezelfde oplichter toe. Hij maakt gebruik van de behulpzaamheid van nietsvermoedende mensen, maar werd op camerabeelden vastgelegd.

Mishandeling bioscoop Delft
Een bioscoopbezoeker ergert zich afgelopen zomer kennelijk zondanig aan het gelach van een groepje jongeren in de zaal, dat hij een meisje tot twee keer toe fysiek benaderd.

Kort
In de rubriek met korte zaken aandacht voor twee mannen die 8 tondeuses stelen bij een filiaal van Blokker en foto’s van goederen die werden aangetroffen bij de aanhouding van verdachte. De spullen zijn mogelijk van diefstal afkomstig, echter zijn de rechtmatige eigenaren nog niet gevonden.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op

www.politie.nl

het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.