Bedreiging Aldi van der Kunstraat | Regio15.nl

Bedreiging Aldi van der Kunstraat

Den Haag - De bedreiging vond plaats bij de Aldi aan de Van der Kunstraat in Den Haag.


Bij de entree van de supermarkt staat duidelijk aangegeven dat klanten ten alle tijden hun tas moeten laten controleren door winkelpersoneel. De klant in kwestie pikt dat duidelijk niet. Wat er dan gebeurt staat op beeld, dat met eenmobiele telefoon werd opgenomen vanaf een beeldscherm.

Toen de cassiere de man vroeg om even in zijn tas te mogen kijken, ontstond een discussie waarbij de man verbaal erg dreigend werd. Hij riep meerdere malen dat hij wist hoe ze er uit zag en dat hij terug zou komen om haar te vermoorden en meer van dat soort dreigende teksten. Ze gaf de tas terug maar hij gooide hem weer naar haar kassa en zo ging dat nog even door, steeds gepaard met bedreigingen.

Een collega en de bedrijfsleider kwamen de vrouw te hulp, maar de man werd alleen nog maar agressiever terwijl de bedrijfsleider hem probeerde uit te leggen hoe de huisregel in elkaar steekt van het in de tas mogen kijken. Maar hij was niet voor rede vatbaar en bleef de medewerkers maar met de dood bedreigen. Uiteindelijk koos de man eieren voor zijn geld toen werd gebdreigd dat de politie gebeld zou worden.

De verdachte is een donkere man van rond de 40 jaar oud. Hij heeft een mollig postuur en had die dag een kaalgeschoren hoofd. Hij heeft dikke lippen en sprak half Nederlands, half Engels.

Vragen

Kent of herkent u de man op de camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M, via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

bedreiging aldi 2 bedreiging aldi 3