Bejaarde (86) beroofd door drietal | Regio15.nl

Bejaarde (86) beroofd door drietal

Den Haag - Een 86-jarige Haagse is donderdagmiddag 8 oktober tussen 15.00 en 15.45 beroofd van haar pinpas aan de Bezuidenhoutseweg. Zij werd door een man aan de praat gehouden en twee vrouwen sloegen hun slag.


Het slachtoffer liep over de Reigersbergenweg, stak de Bezuidenhoutseweg over en liep vervolgens over het voetpad in de richting van de Hofzichtlaan. Ongeveer ter hoogte van de bushalte werd zij aangesproken door een man. Bij de man sloten de twee vrouwen aan. Thuisgekomen bemerkte de dame dat zij haar pinpas niet kon vinden. Later bleek er met deze pinpas gepind te zijn.

Signalement daders

Het gaat om een blanke man van ongeveer 1,65m, 30-35 jaar oud en een normaal tot mager postuur. Verder had de man kort zwart haar, donkere kleding aan en een lange jas tot over de knie. De twee betrokken vrouwen zouden rond de 25 jaar zijn. De eerste vrouw heeft een blanke huidskleur, is rond de 1.60m met een mager postuur. Zij droeg haar donkere haar naar achter, droeg donkere kleding en had opvallend grote donkere ogen. De tweede vrouw was ongeveer 1.65m blanke huidskleur, normaal postuur en los, donker golvend haar tot haar ellebogen. Zij droeg een rood jack. Het drietal sprak accentloos Nederlands.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau
Overbosch via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.