Ramkraak parfumerie Rijswijk | Regio15.nl

Ramkraak parfumerie Rijswijk

Rijswijk - De politie zoekt getuigen van een ramkraak die zaterdagochtend 10 oktober plaatsvond bij een parfumerie aan de Prins Johan Friso Promenade.


Even na 04:30 uur kwam bij de politie een melding binnen over een ramkraak, waarbij een voertuig tegen de achtergevel van de parfumerie was aangereden. Het beveiligingsbedrijf meldde dit bij de politie.  Een persoon liep daarna het pand in en vertrok met onbekende buit.  Hij reed vervolgens met hetzelfde voertuig weer weg. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld.

Voertuig in brand

Kort daarop kreeg de politie een melding van een voertuig wat in brand stond op de Maartensdijklaan. Het blijkt om hetzelfde type wagen te gaan als waarmee de ramkraak was gepleegd, een grijze Volkswagen Golf. Na onderzoek bleek dat deze auto was gestolen. De politie heeft het voertuig in beslag genomen en onderzoekt of er een verband is met de ramkraak in Rijswijk.

Tips? Bel de politie!

De politie zoekt mensen die getuige zijn geweest van deze ramkraak of misschien voorafgaand een verdachte situatie hebben gezien in de omgeving. Ook is de recherche op zoek naar getuigen die informatie hebben over de autobrand op de Maartensdijklaan. Neem dan contact op met de districtsrecherche van bureau Delft via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-70000.